Sublimatie mokken

Er zijn heel veel sublimatie artikelen die je kunt gebruiken om te sublimeren. Het meest populaire item is ongetwijfeld de effen witte sublimatie mok. De meest voorkomende maat is de 300ml en de mok die je meestal gebruikt voor je thee of koffie.

Hoewel al deze mokken er hetzelfde uitzien, zijn niet alle mokken gelijk. Hier zijn enkele van de belangrijkste zaken om een goede kwaliteit mok te vinden.

Vaatwasserbestendige sublimatie mokken

Het belangrijkste om op te letten bij sublimatie mokken is dat de afdruk op de beker blijft zitten na een groot aantal wasbeurten in de vaatwasser. Zorg er dus voor dat de mokken die je gebruikt vaatwasserbestendig zijn. Vrijwel alle mokken in onze winkel zijn gelukkig vaatwasserbestendig.

Taps toelopende (niet rechte) zijden

Dit is een andere bekende kwestie met goedkopere kwaliteit sublimatie mokken die niet zo voor de hand ligt. Totdat je de mokken gaat gebruiken. De beste manier om te beoordelen of de mok rechte zijden heeft is deze op de zijkant te leggen op een plat oppervlak zoals een tafel. Zijn er openingen zichtbaar? Dan zijn de zijden niet recht. Als de zijkanten niet recht zijn, zal het contact met het verwarmingselement van de warmte pers niet helemaal gelijk zijn. Dit kan tot gevolg hebben dat sommige delen van de afdruk vervagen en andere delen zijn wel goed te zien.

Dat zijn de belangrijkste zaken om op te letten als je sublimatie mokken wilt kopen. En in onze winkel vind je sublimatie mokken van hoge kwaliteit.

  © 2020 Design92 - Sublimatie toner en inkt bij sublimatie groothandel Design92.nl - alles voor sublimeren.